Searching...
18 Temmuz 2016 Pazartesi

Kullandıklarım #2: Launcherlar İçin Dives İkon Paketi

Kullandıklarım #2: Dives İkon Paketi

4 gün kadar bir boşluktan sonra yeniden merhabalar. Bildiğiniz üzere ülkemizde olan olaylar dolayısıyla yazı yazmanın doğru olmadığını düşünerek boş geçirmiştim. Bu olaylar ile ilgili yorum yapmadan istemeyerek de olsa kullandığım bir uygulamadan bahsedeceğim. Android cihazınızın arayüzü haricinde bir launcher kullanıyorsanız ve kapsamlı bir ikon paketi istiyorsanız bu uygulamanın size göre olduğunu söyleyebilirim.

Yukarıdaki görselden de anlaşıldığı gibi "Dives İkon Paketi" sayesinde uygulamalarınızın ikonları dairesel ve göze hoş bir şekilde gözükür. Yani günümüzün popüler tasarımı "Flat Design'a" uygun renklere ve gölgelere sahiptir. Toplamda 3770'den fazla ikon barındıran bu uygulama sayesinde oyunlarınız, uygulamalarınız ve sistem uygulamalarınız istediğiniz gibi gözükecektir.

Ayrıca uygulama içerinde yüzlerce duvar kağıdına da erişebilirsiniz. Sizlere beğendiğim bir özellikten de bahsetmek istiyorum. Uygulama içerisinde, uygulama yapımcısına bulunmayan ikonları bildirdikten sonra, bir sonraki güncellemeyle beraber istediğiniz ikonlar da uygulama içerisinde bulunur halde geliyor, hizmette sınır yok 😄 Buna örnek olarak, Sahibinden ve N11 uygulamalarını söyleyebilirim.

Ekran Görüntüleri


Dives İkon Paketi

Nasıl Yüklenir?


  • Aşağıda bulunan indirme butonuna tıkladıktan sonra "Dives İkon Paketi.apk" adlı dosyayı indiriniz.
  • İndirdiğiniz dosyayı cihazınızda açarak kurulumunu tamamlayınız.
  • Kullandığınız launcher uygulamasının ayarlarından ikon paketi seçeneğini "Dives İcon Pack" olarak işaretleyiniz.
  • Artık uygulamalarınızı farklı tarzda görüntüleyebilirsiniz.

Tavsiye bir launcher istiyorsanız buradaki uygulama tam size göre!

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuzu buraya yazabilirsiniz

 
Back to top!