Searching...
7 Mart 2014 Cuma
Mart 07, 2014

Salih yuvadan uçuyor mu?

Salih yuvadan uçuyor mu?
F.Bahçeli yıldızın transferiyle ilgili olarak konuşan futbolcunun menajeri açıklama yaptı. 

Fenerbahçeli Salih Uçan’ın transferiyle ilgili olarak, genç futbolcunun temsilcisi Ömer Koray Uzun önemli açıklamalar yaptı.
Radyospor’a konuşan Uzun, “Roma Sportif direktörü Sabati’yle birebir bir görüşme yapmadım. Roma Kulübü’yle herhangi bir görüşme yapmadım. Bu konu biliyorsunuz, kış transfer döneminde ortaya çıktı. Abdullah Kiğılı bir açıklama yaptı. ‘Roma’dan teklif geldi; ama biz satmadık” diye bir açıklama yapmıştı. Gelişmeler bu düzeyde. Benimle temas kurulmadı. Önce kulüpler düzeyinde anlaşma yapılması gerekir. Kışın kulüpler arasında yapılan görüşmede anlaşma sağlanamadı” dedi.
MANCHESTER UNITED?
Manchester United’in de Salih’e talip olduğu iddiaları için Ömer Koray Uzun, “United’le ilgili bana bir bilgi gelmedi. Benim tek bildiğim Roma’nın ilgisi olduğu yönünde” ifadelerini kullandı.
PORTEKİZLİLER BENFICA DİYORLAR
Portekiz’den de gazetecilerin kendisini aradığını dile getiren FIFA menajeri Uzun, “Portekiz’den 4-5 gazeteci aradı. Benfica’yla ilgili bir şey var mı diye soruyorlar; ama hem İtalya hem de Portekiz basınından çok sayıda telefon alıyorum. Portekiz’de, Benfica’nın Salih’le ilgilendiğinden bahsediliyor. Geçen sezon Avrupa Ligi maçlarında Salih dikkat çeken bir oyuncuydu. Fenerbahçe, Benfica’yla yarı final maçı oynadı. Olabilir; ama şu ana kadar tek resmi teklif Roma’dan geldi” dedi.
AVRUPA KULÜPLERİNİN SALİH’İ İZLEMESİ GAYET NORMAL
Avrupa kulüplerinin rutin prosedür çerçevesinde Salih’i takip ettiklerini belirten Ömer Koray Uzun, “Fenerbahçe gibi büyük bir takımda geçen sezon 26-27 maça çıktı. U 19 ve 20′de pek çok maç oynadı. Bu tür bir oyuncuyu izlemeleri gayet normal” şeklinde konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuzu buraya yazabilirsiniz

 
Back to top!